GDPR

Persondatapolitik

Hvilke persondata indsamler Maude & Walther?

For at kunne levere ydelser til kunder, indsamler og behandler Maude & Walther nødvendige persondata - navn, adresse, telefonnummer, emailadresse, opgavebeskrivelse og elektronisk kommunikation herunder e-mail & SMS historik.

Persondata indsamles i følgende tilfælde:

Ved tidsreservation til behandling via vores kontakt-formular, e-mail eller telefonisk.

Ved køb.

Ved alle typer elektronisk henvendelse, herunder SMS, e-mail, opkald, sociale medier o.lign.

En kunde har til enhver tid ret til at se de oplysninger/informationer, som vedrører kunden selv. Man har ligeledes ret til at få opdateret eller slettet sine oplysninger i et omfang, der ikke går ud over andre hensyn. Ændringer bliver logget i op til 2 år af hensyn til svindel eller misbrug over for Maude & Walther. Af hensyn til regnskaber, skat og moms, arkiveres alle fakturaer i 5 år.

Der bliver ikke registreret følsomme persondata på kunder.

Der bliver ikke oprettet systematiske arkiver med persondata.

Persondata kan gives videre

Udveksling af  persondata med betroede samarbejdspartnere & leverandører kan være nødvendig for at kunne opfylde leverings- og salgsforpligtelser og i forhold til garanti og reklamation. Derfor kan dit navn, adresse, email-adresse og telefonnummer i den sammenhæng blive udvekslet.

Sådan opbevares persondata

Maude & Walther opbevarer persondata i form af email-korrespondance, breve, logging af sms, telefonopkald og i bogholderi.  Persondata opbevares på krypterede servere inden for EU eller i lande, som giver tilstrækkelig beskyttelse. Alt transmittering af persondata er krypteret og alle servere er beskyttet bag firewalls og anti-virus.

Rettigheder og indsigelse

I henhold til persondata-forordningen har en kunde altid ret til at gøre indsigelse mod en evt. registrering af sine persondata, og man har altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret. Henvendelse med ønske om dette skal rettes til Maude & Walther via e-mail til: info@maudeogwalther.dk eller på telefon ved at ringe til: 60154860, hvorefter Maude & Walter indenfor 30 dage efter modtagelsen af en anmodning vil imødekomme henvendelsen.

Maude & Walther har ret til at afvise anmodninger, som enten er urimeligt gentagende, eller påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger eller forretningshemmeligheder.

Hvis din henvendelse ikke medfører en afklaring, så har man til enhver tid ret til at klage til Datatilsynet. Datatilsynets aktuelle kontakt-adresse findes på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk